Hangmatyoga en Reiki

Wat:

Je wordt verwend met Reiki healing tijdens yinyogahoudingen in de hangmat.

Reiki betekent letterlijk ‘universele energie’: Rei =universeel & Ki = energie.

Reiki is een eeuwenoude Japanse methode waarbij gewerkt wordt met energie. Energie laten stromen, blokkades opheffen. Via aanrakingen van de handen het lichaam vertrouwen geven om los te laten, energie in beweging zetten om deze te laten stromen naar de plaatsen in je lichaam die het nodig hebben. Het gaat om vertrouwen in de zelfhelende kracht van je eigen lichaam.

Via de aanrakingen van de handen, geef je aan het lichaam de ‘aanzet’ om zichzelf verder te helen, vertrouw op jezelf, op je lichaam dat intelligent genoeg is om te weten wat het nodig heeft.

Reiki en yinyoga is een ideale combinatie om nog beter te kunnen loslaten in de poses, nog dieper te kunnen ‘zakken’ en om de energie nog optimaler te kunnen laten stromen. Pijnlijke plekken worden zachter, spanningen laten los onder de zachte aanraking van de handen op verschillende plaatsen op je lichaam terwijl je in de pose bent.

Reiki kan heel wat losmaken, fysiek, emotioneel en mentaal op verschillende dieptes van je lichaam. Het effect kan onmiddellijk optreden maar kan ook later naar boven komen.

Kom en geniet en ervaar wat Reiki & yinyoga in de hangmat voor jou kunnen betekenen.

Prijs:

€40 per sessie

Data:

  • data in het najaar van 2024 🤩

Plaatsen beperkt, dus snel inschrijven! Sessies gaan door vanaf 5 deelnemers.

 

Inschrijven