Valavie - The Yogafactory!

Ruime yogastudio in Destelbergen!

Sinds juli 2020 huist Valavie – The Yogafactory in Destelbergen.

The Yogafactory is gelegen in de tuin van onze nieuwe gezinswoning, midden in de heerlijke rust en in de mooie groene omgeving in een doodlopende straat met grote dikke bomen. De studio zelf heeft een ruime inkom en een ruime zaal met grote ramen die maximaal open kunnen zodat je je als het ware in de zuurstofrijke buitenlucht bevindt.  

Parkeren met je wagen kan in de straat zelf. In het dorp van Destelbergen zelf, op de parking vlak naast de bibliotheek, op wandelafstand van de studio kan je ook staan. Parkeren is nergens betalend.

Adres:

Valavie – The Yogafactory
Walbosdreef 6
9070 Destelbergen

Met het openbaar vervoer

Bus 34, 35 & 36 stoppen in de buurt, op wandelafstand van Valavie – The Yogafactory. Je kan deze bus nemen vanaf station Gent Dampoort.

Met de wagen

Valavie – The Yogafactory is heel centraal gelegen tussen Gent en Destelbergen. Walbosdreef is een doodlopende zijstraat van de Dendermondesteenweg.

Als je uit de richting van Gent komt, is het rechts, net vòòr het dorp van Destelbergen, de (2de kleine) zijstraat, rechtdoor richting de grote bomen. De straat splits zich ook deels in Walbosstraat, die meedraait naar rechts, daar moet je niet zijn. De ‘voor sommige gekende’ Reinaertweg die naar Heusden rijdt, is de 1ste grote zijstraat vòòr het dorp, daar moet je ook niet zijn 😉

Als je van de R4 komt en de afrit Destelbergen neemt, rijd je richting het dorp van Destelbergen. Net voorbij het dorp kom je op de linker kant de ‘voor sommige gekende’ Reinaertweg tegen en een paar 100 m verder zie je links de Walbosdreef, rij verder rechtdoor, richting de grote bomen want de straat splitst zich naar rechts op in Walbosstraat, waar je niet moet zijn 😉

Te voet & met de fiets

Valavie – The Yogafactory is gelegen vlakbij het dorp van Destelbergen. Via de fiets- en wandeldijk zijn de gemeenten Gentbrugge, Heusden en Sint- Amandsberg gemakkelijk te bereiken. Valavie – The Yogafactory ligt vlakbij de ‘afrit’ van de dijk te Destelbergen (Scheldekant).

We voorzien op termijn een ‘fietsparking’ net voorbij de witte poort.

Valavie – The yoga factory

Walbosdreef 6
9070 Destelbergen

E-mail: info@valavie.be
gsm: +32 476/26.85.71

Over de nieuwe locatie

Het nieuwe pand is voor mij en mijn gezin een droom die uitkomt!

 

We zijn op zoek gegaan naar een ideale locatie en een mooi pand in de buurt van de ‘oude’ yogazaal én ook in de buurt van onze ‘oude’ gezinswoning. Een plekje waar we kunnen wonen en waar ik jullie met heel veel plezier en liefde kan ontvangen in een gezellige yogazaal, midden in een rustgevende omgeving waar iedereen zich thuis kan voelen. Een plek waar ik jullie een wekelijks rust- en oplaadmoment kan aanbieden, in mijn eigen paradijsje 😉 Zalig toch?? Naar mijn (buik)gevoel zijn we daar helemaal in geslaagd 🙂 

 

Tussen maart en juni 2020 hebben we het grote gebouw in onze tuin volledig gerenoveerd om ‘(hangmat)yogaklaar’ te maken. We hebben 3 grote ramen voorzien die helemaal open kunnen om contact met de natuur te maken en om voldoende verse zuurstof en licht binnen te laten. In de winter kunnen we genieten van een heerlijk warme ondergrond met de vloerverwarming die we geïnstalleerd hebben. Ook komt er een gezellig hoekje met zetels, tafels, een theetje en soms een versnapering waar jullie verder kunnen genieten van de rust, nagenieten van de les, of wat kunnen kletsen. Een kleedkamer, douche en keukentje maakt onze heerlijke plek compleet!