Hangmatyoga yin

Heerlijk zenlessen om in diepe ontspanning te geraken, no rush!

Omdat gewoon mogen en kunnen loslaten een boost geeft aan je lichaam en een helend effect op je hart en zenuwstelsel! Breng je lichaam en geest volledig in balans! Bouw je kracht op van binnenuit.

Stress, rugklachten, burn-out symptomen, emotionele prikkelingen, rust en me-time nodig … dan ben je hier op je plek. Reset dat lijf en laadt je batterijen op!

Yinyoga houdt je lichaam gezond, soepel, sterk en geeft een heel diepe relaxatie voor lichaam en geest.

Het is een rustige maar diep intense vorm van yoga waarbij, door de spieren te ontspannen, het bindweefsel, de ligamenten en de pezen worden gestimuleerd, versterkt, versoepeld en gehydrateerd.

Door langzaam in de pose te zakken en je ‘over te geven’ aan de pose – daar minutenlang (3 tot 5) in te blijven – kan je diepliggende lagen in je lichaam gaan bereiken. Je verbetert de flexibiliteit in alle structuren van je lichaam en werkt spanningen weg wat ook kan leiden tot pijnvermindering. Je ademhaling is je beste vriend en begeleidt je tijdens elke pose.

Energie en bloeddoorstroming komt weer op gang en in balans. Deze intense diepe vorm van yoga werkt ook in op de meridianen en daardoor ook op al onze organen. Het afvoeren van afvalstoffen en aanbrengen van nieuwe voedingsstoffen geven je lichaam een boost van energie en nieuwe ontspannen vitaliteit elke les!

Het leert je om stil te worden en naar je lichaam te luisteren, je lichaam te verkennen wat vaak een extra uitdaging kan zijn. Je leert hoe het is om ontspanning te vinden in het ongemak, het huidige moment toe te laten en jezelf te laten zijn zoals je bent.

Je geduld krijgt een boost en je leert loslaten. Je krijgt rust in je hoofd en leert je je eigen (lichaams)grenzen ontdekken.

N
Diepe intense stretchen
N
Aandacht voor ademhaling
N
Neemt spanning weg uit gewrichten
N
Zinken in het ‘hier & nu’
N
Rust & me-time

Data:

De yinyogalessen zijn op

  • dinsdag om 19u – 20.15u (om de 14 dagen) in de onpare weken: start op 10/9/24
  • woensdag om 10u – 11.30u: start op 4/9/24
  • donderdag om 19.30u – 20.45u: start op 5/9/24
  • vrijdag om 10u – 11.30u: start op 6/9/24

Prijzen:

Standaardlessen van 1u15'
Wie inschrijft voor een les of wie een beurtenkaart heeft, verwittigt een afwezigheid 24u op voorhand, om deze beurt te kunnen recupereren. Zoniet wordt de beurt betaald of afgetrokken van de beurtenkaart.
Met een doktersattest kan je beurten recupereren.
 
20 beurtenkaart (10 mnd geldig) €320
15 beurtenkaart (8 mnd geldig) €250
10 beurtenkaart (6mnd geldig) €170
losse les/proefles €19
XL -  lessen van 1u30’
Wie inschrijft voor een les of wie een beurtenkaart heeft, verwittigt een afwezigheid 24u op voorhand, om deze beurt te kunnen recupereren. Zoniet wordt de beurt betaald of afgetrokken van de beurtenkaart.
Met een doktersattest kan je beurten recupereren.
 
20 beurtenkaart (10 mnd geldig) €380
15 beurtenkaart (8 mnd geldig) €295
10 beurtenkaart (6mnd geldig) €200
losse les/proefles €22

Inschrijven

Schrijf je liever in via e-mail?  Of heb je een vraag in verband met deze lessen?  Stuur in dat geval gewoon een mailtje naar:

Uiteraard kan je me voor vragen of meer informatie ook steeds bellen: