Hangmatyoga Teacher Training

Een 9 daagse Teacher Training ‘yoga in de lucht’? Spreekt het je aan? Voel je het kriebelen?  

STUUR EEN MAILTJE INDIEN JE INTERESSE HEBT! DE OPLEIDING IN 2024 ZIT EROP MAAR WE HERHALING DIT HEEL GRAAG NOG EENS DE KOMENDE JAREN INDIEN VOLDOENDE INTERESSE. 

Teachers Valerie Nkale & Mieke Vercruysse nemen jullie – @’Valavie – The Yogafactory’ te Destelbergen (Gent) – mee op een heerlijke reis doorheen je lichaam, naar diepere lagen, contact met jezelf, je kracht ontdekken en rust ervaren met de hangmat als bondgenoot❣️

Doe je mee?

Lees hieronder alle details  👇

Wat?

Yoga helpt je zowel emotioneel als fysisch balans te vinden in je leven, waardoor je je lichamelijk en geestelijk vitaal voelt. 

Het woord yoga is afgeleid van het Sanskriet ‘yuj’. Dit heeft verschillende betekenissen zoals  (ossen- of paarden)juk , verbinding maken en in evenwicht brengen. Een juk is een werktuig dat dient als is het de verbinding tussen twee lasten, om daarin evenwicht te vinden.

Yoga met de hangmat helpt je om zowel verlichting als verbinding te vinden via de hangmat. Het is zowel ontspannend als je lichaam actief trainen en versterken. Op een intense en speelse manier de balans ervaren tussen lichaam en geest. Zowel actieve yanghoudingen als passief diep stretchende yinhoudingen kan je uitvoeren in de hangmat.

Hoe meer je Hangmatyoga gaat beoefenen, hoe meer je de heilzame werking gaat ervaren op je wervelkolom en de intense ontspanning gaat beleven die gaat helpen om stress, spanning & depressies te verlichten en tegen te gaan.

Deze 9-daagse teacher training laat je ervaren hoe je met de hangmat lichamelijke en emotionele ondersteuning kan geven en verlichting kan geven aan mentale en fysieke klachten.

Via deze speelse manier van yoga kan je zowel lichamelijke en mentale kracht versterken.

Deze training is voor:

  • Yogadocenten
  • Yogabeoefenaars met meerdere jaren ervaring, die zich verder willen ontwikkelen en meer verdieping willen ervaren om op een andere manier yoga te beoefenen (eventueel met de mogelijkheid om zelf les te geven).
  • Bezielde & gedreven yogastudenten (al (hangmat)yoga gedaan) die uit zelfzorg en zelfontwikkeling willen verdiepen in deze materie.

Wat ga je leren?:

  • Hangmatyoga als versterkende sensorische brug tussen je bewustzijn en onderbewustzijn.
  • Bewustwording van stress, emoties, lichamelijke klachten
  • Uitgedaagd/uitgenodigd worden om dieper te zakken in je lichaam
  • Aan de hand van verschillende oefeningen je eigen lichaam op een andere manier ervaren en zo mogelijke klachten zelf te verlichten.
  • In deze heel praktijkgerichte training komen zowel yang als yinhoudingen aan bod, samen met een beknopte uitleg rond anatomie, yogafilosofie, pranayama, & meridianen.

Wat haal je eruit?

Na het afronden van de Hangmatyoga Teacher Training kan je lesgeven met de aangeleerde technieken en vaardigheden.

Je leert je eigen yoga sequences samen te stellen en je leerlingen te begeleiden in een andere verdiepende yogastijl.

Persoonlijke groei, dieper bewust contact met jezelf met de hangmat als partner.

Je ontvangt na het afronden een certificaat.

 

Locatie:

Valavie – The yogafactory, hangmatyogastudio te Destelbergen  (Adres: Walbosdreef 6  9070 Destelbergen)

Contact:

Twijfel je of deze opleiding iets voor jou is, neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek met Valerie (info@minototam.com) of Mieke (info@valavie.be)

Data:

Indien voldoende interesse herhalen we snel deze opleiding !

 

Investering:

  • Bijdrage: €1333
  • Vroegboekkorting tem 15/4/2024: €1177

–> In termijnen betalen is mogelijk, neem contact met ons op.

👉 PS: Onze prijzen bestaan uit speciale (engelen)getallen met een verborgen boodschap … 🤩   Omdat we jullie graag van harte welkom willen heten in een betekenisvolle, positieve en dankbare energie & sfeer!

(Engelen)getal “1”: Dit getal vraagt je om bewust te zijn van je gedachten. Het resoneert met de vibraties van een nieuw begin, creatie, onafhankelijkheid, uniekheid, motivatie en vooruitgang, ambitie en wilskracht, positiviteit, je innerlijke leider, instinct en intuïtie, zelfredzaamheid, kracht, succes, liefde en inspiratie.

(Engelen)getal “3”: Dit getal heeft een krachtige symboliek & boodschap. Het resoneert met vibraties van vreugde, inspiratie, creativiteit, zelfexpressie, groei en innerlijke wijsheid. (Van de geboorte-leven-dood cyclus tot de geest-lichaam-ziel verbinding)

(Engelen)getal “7”: Dit getal is in vele culturen een magisch of heilig getal. Het wordt ook vaak de wijze raadgever genoemd. Het brengt je innerlijke wijsheid naar voren en herinnert je eraan om te vertrouwen op je innerlijke stem en intuïtie terwijl je door het leven navigeert. Symbool voor volheid en compleetheid.

 

Inschrijven:

info@valavie.be of info@minototam.com

–> Betaling via Valavierekeningnummer, onderaan elke pagina van deze website