Lessen zonder hangmat

Liever met de voeten stevig op de grond? Valavie geeft ook verschillende lessen zonder hangmat! Yoga op de mat & pilates/bodyworkout.

Ook dit kan in onze yogastudio, The Yogafactory!

YOGA OP DE MAT

* De yinyogalessen op de mat worden gegeven door Mieke op dinsdagavond. In deze lessen wordt – naast de houdingen en bewegingen – gebruikt gemaakt van tennisballen en zware yogagewichtskussens. 

Yinyoga werkt heel ontspannend en werkt op dieper gelegen weefsels, meridianen en organen. Door minutenlang (3 tot 5) in elke houding te blijven kan de houding heel diep werken en je lichaam tijd geven om los te laten en jezelf over te geven aan de zwaartekracht en de houding.  Je hebt de tijd om helemaal naar binnen te keren. De houding kan worden aangepast aan de mogelijkheden van jouw lichaam op dat moment met behulp van blokken, kussens, bolsters, dekens en riemen. Samen met het gebruik van tennisballen – die masserend werken – en de yogagewichtskussens – die je dieper doen zakken en kalmeren – krijgt je lichaam een zalig ontspannen energieboost. Heerlijk zen…..

De slow yang flow yogalessen worden gegeven door Tania, 2 wekelijks op dinsdagavond. De les start met een ademhalingsoefening om te landen in je lichaam, gevolgd voor een bewegende actieve maar rustige flow, eindigend met een meditatie, bodyscan of yinyoga oefening en savasana.

N

Meer lenigheid & conditie

N

Sterker en strakker lichaam & langere spieren

N

Leer je grenzen kennen

N

Ervaar rust en diepe ontspanning

N

Me – time

N

Uit je hoofd, in je lichaam

Data:

Yoga op de mat

  • dinsdag om 20.20u – 21.20u: tweewekelijks in de ONPARE weken: yinyoga op de mat: start 10/9/24
  • dinsdag om 20.20u – 21.20u: tweewekelijks indien de PARE weken: slow yangflow op de mat: start 3/9/24

Prijs:

YOGA OP DE MAT 

  • 10 beurtenkaart (6 mnd geldig): €140
  • losse les: €16

Inschrijven

Schrijf je liever in via e-mail?  Of heb je een vraag in verband met deze lessen?  Stuur in dat geval gewoon een mailtje naar:

Uiteraard kan je me voor vragen of meer informatie ook steeds bellen: