Mieke Vercruysse

Drijvende kracht & Docente

“Ontdek hoe je lichaam aanvoelt als het ontspannen is: natural high!”

Ik ben kinesiste van opleiding en beoefen zelf sinds vele jaren actief yoga en hangmatyoga.

Ik volgde en volg nog steeds les en opleidingen bij vele verschillende leraren. Vanuit hun inspiratie en tools ga ik op zoek naar wat ik zelf het beste en diepste aanvoel als helend voor lichaam en geest en breng dit over in mijn lessen.

Ik heb mijn opleiding Hangmatyoga gevolgd bij Valerie Vanthournout. Ook volgde ik een opleiding Aerial yoga bij Janneke Van Amelsvoort en bij Juliette Dormaar. Bij José De Groot (Nederland) behaalde ik mijn certificaat voor yin yoga teacher (200u). Via andere workshops, opleidingen en zelfstudie tracht ik voortdurend bij te leren, te ontdekken en te genieten. Andere inspiratiebronnen zijn oa. Alberto Paganini, Rusty Davis..

Yoga is op mijn pad gekomen tijdens een moeilijke periode in mijn leven. Yoga betekende toen in eerste instantie lichamelijke ontspanning, mijn lichaam sterker maken door inspanning en ontspanning. Een heerlijk gevoel! Ik kreeg terug voeling met mijn lichaam waarbij energie ging en bleef stromen. Een noodzaak toen om in het leven te kunnen blijven standhouden. Al gauw werd het een reis naar mijn ‘innerlijke ik’ en het stelde me toen – en nu nog steeds – in staat mezelf te doorgronden, te leren kennen, mijn grenzen stap voor stap te verleggen en ook af te bakenen.

Het was en is nog steeds mijn medicijn voor lichaam en geest! Bovendien word ik van yoga gewoon vrolijk en gelukkig. Het brengt me tot rust maar het maakt me ook fit en energiek.
Ik wil dolgraag dit gevoel, deze ervaring, samen met mijn rust en liefdevolle enthousiasme delen met jullie in mijn yogalessen. Iedereen in de watten leggen tijdens de yogalessen en zo veel mogelijk individuele aandacht geven, ook in de groepslessen, is mijn passie!
Mijn missie is mensen terug leren voelen in hun lijf, leren genieten van bewegen en vooral het plezier en de vrijheid laten herontdekken van ademen en ontspannen, elk met hun eigen unieke lichaam.

Gezien ik enkel werk in kleine groepjes leg ik jullie, met mijn persoonlijke individuele aandacht, voor, tijdens en na de lessen met heel veel plezier in de watjes in een huiselijke gezellige sfeer.

Ik ben eveneens gecertificeerde shiatsubehandelaar C1 waarbij ik diepe ontspannende en losmakende relaxerende massages geef om je lichaam en geest in balans te brengen.

Ontdek hoe je lichaam aanvoelt als het ontspannen is: natural high!